En compliment amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de Juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic s’exposa les dades identificatives dels responsables d’aquesta web:

CAN ROT-XARDÀ

rotxarda@rotxarda.cat

Telèfon: 93.872.64.21

Propietat intel·lectual i industrial:

Els continguts i els diferents elements que apareixen en aquest lloc web són de titularitat exclusiva de CAN ROT-XARDÀ, excepte en el cas que s’indiqui expressament el contrari.

Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió, radio fusió o similar, total o parcial de la informació, independentment de la finalitat i el mitjà que s’utilitzi per aconseguir-ho, del contingut del web sense autorització expressa i per escrit de CAN ROT-XARDÀ.

Responsabilitat per links externs:

Les pàgines d’Internet de  www.rotxarda.cat   poden tenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per això, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

La funció dels enllaços d’aquest web és exclusivament la d’informar l’usuari per completar el seu contingut, per la qual cosa, CAN ROT-XARDÀ. no es responsabilitza dels errors als enllaços o del contingut de les altres pàgines web amb les quals es pot enllaçar.

Continguts:

CAN ROT-XARDÀ no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda a  www.rotxarda.cat  o els seus derivats.

Protecció de dades personals:

CAN ROT-XARDÀ  es mostra compromesa amb la preservació de la privadesa dels seus usuaris o visitants, mantenint la confidencialitat de les seves dades. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, s’informa a l’usuari que les seves dades podran ser incorporades a una base de dades de CAN ROT-XARDÀ amb la finalitat de complir la seva fi social. L’usuari autoritza a CAN ROT-XARDÀ a utilitzar les seves dades personals amb funcions informatives i comercials, i pot enviar informacions publicitàries relacionades amb els productes i serveis.

Les dades aportades voluntàriament per l’usuari podran cedir-se a altres societats del grup. En tot cas, l’usuari tindrà dret a accedir, oposar-se, rectificar i/o cancel·lar les seves dades dirigint-se per correu electrònic indicant “Protecció de dades” a: rotxarda@rotxarda.cat

Llei i jurisdicció aplicacables:

Aquestes condicions es regiran per la normativa espanyola. Les qüestions que se suscitin sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, així com les reclamacions que puguin derivar-se del seu ús, es coneixeran als jutjats de Mollet del Vallès.

Agència Espanyola de Protecció de dades:

Les seves dades de registre són absolutament confidencials i estan emparats per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre.